Wellness

 

 

A Tisza-tó Apartmanpark Hotel wellness koncepciójának célja, – a belső kisugárzásunk megőrzését és a külső szépségünk ápolását szolgálja, hogy szervezetünk mindig visszataláljon egyensúlyi állapotához, amit életviteli, étkezési és tudati cselekvésekkel lehet befolyásolnunk.

 

Szolgáltatásaink:

  •  Finn szauna
  •  Infra szauna
  •  Jacuzzi
  •  Masszázs

A wellness szolgáltatások igénybevétele a masszázs kivételével Szállóvendégeink részére teljesen díjmentesek.

A wellness kifejezés 1950-ben született meg. Dr. Halbert L. Dunn alkotta meg a wellbeing (Jó közérzet) és a fitness (jó kondíció) szavakból. Az Egyesült Államokból indult útjára a 80-as években. A szó jelentése: ” Érezd jól magad! „

Az alapötlet abból indult ki, hogy a mai rohanó világban az embereknek nincs ideje és módja arra, hogy egy egészséges életmódot alakítsanak ki. Napjainkat sokszor töltjük friss levegőtől elzárt helyeken, kimerítő fizikai munkát vagy stresszel teli munkát végezve, ami megnövelte a szív és érrendszeri megbetegedések számát. Ez az új irányzat aktív pihenést és regenerálódást, orvosi tanácsadást és egészséges étkezést kínál.

Szolgáltatásainkat erre az alapelvre alapoztuk, ezért szolgáltatásaink közé tartozik a méregtelenítés szaunák és masszázsok segítségével is.