Bemutatkozás

A Tisza-tó Apartmanpark Hotel a Tisza-tó egyik legújabb szálláshelyeként várja szállóvendégeit egész évben a Tisza-tó bölcsőjében, Kiskörén, a Ring-a-tó Strand területén.

A bicikliúton található, saját stranddal, wellness központtal, csónak és horgászcentrummal rendelkező Tisza-tó Apartmanpark Hotel egyedülálló, teljesen új, modern apartmanjai nyugalmat, kényelmet, sportolási-, feltöltődési-, kikapcsolódási lehetőségeket kínálnak. Legyen szó a vadregényes Tisza-tó és környékének felfedezéséről vízen vagy szárazföldön két keréken vagy négy keréken, gondtalan fürdőzésről, kerékpárkölcsönzésről és túráról, éjszakába nyúló horgászatokról, vagy egy baráti körben eltöltött naplementés grillezésről, mi mindenben partnerek vagyunk. A Tisza-tó Apartmanpark Hotel 5 hektáros területén különböző típusú, kilakítású és felszereltségű, saját terasszal ellátott, modern, minden igényt kielégítő apartmanjaink, és személyzetünk sok szeretettel várja a családokat, baráti társaságokat, sportolni és kirándulni vágyókat, esküvők, céges csapatépítő események szervezőit és résztvevőit. Foglalják le nálunk Tisza-tavi szállásukat, látogassanak el hozzánk és tegyék próbára vendégszeretetünket!

Tisza-tó Apartmanpark Hotel - Kedvenc szálláshelyed, ahonnan a felejthetetlen Tisza-tavi kalandod indul!

Kisköre különleges adottságai, az élő Tisza vizének találkozása a Tisza-tóval, a Tisza-tó változatos élővilága, a medencék és csatornák felfedezésre hívják az ideérkezőket. Az 1000 arcú Tisza-tó megismerésére, az élmények átélésére egy nap és egy évszak nem elég… Ebben a csodavilágban, a Tisza-tó környékének atmoszférájában, a Tisza-tó Apartmanpark Hotel által biztosított kényelemben és nyugalomban újra és újra feltöltődhetünk. Bababarát. Családbarát. Kutyabarát. Horgászbarát. Aktív sportbarát.  

A Tisza-tó Apartmanpark Hotel remek választás a Tisza-tó szűkebb és tágabb környékének megismeréséhez, feltérképezéséhez, felfedezéséhez. Felfedezhetjük a környék látványosságait, strandjait kerékpárral a megújult kerékpárúton egy kellemes, akár több napos bringa túrán, vagy a tavat beevezve egyedül vagy túra vezetővel, és megleshetjük a káprázatos és egyedülálló madárvilágot a bérelt kenukon, motorcsónakokon vagy SUP-okon. A Tisza-tó Apartmanpark Hotel saját Ring-a-tó Strand területtel, játszótérrel, szaunával, kültéri medencével, Ring-a-tó Bisztróval, vízi játszótérrel,  számos vízi eszköz bérlésével, kerékpár bérléssel, saját őrzött parkolóval, 24 órás recepcióval, változatos program lehetőségekkel és különböző apartman kialakításával várja szálló vendégeit legyen szó családi programról, nyaralásról, hosszú hétvégéről, baráti összejövetelről, egyéni elvonulásról, céges csapatépítésről, alkotó táborról, esküvőről, bármilyen jellegű utazásról. Családbarát, kutyabarát, horgászbarát, aktív sportbarát szálláshely.

BEMUTATKOZIK A Tisza-tó Apartmanpark Hotel

A Tisza-tó és Kisköre az a hely, ahol elringat a nyugalom, ahol megtalálod a harmóniát, a hely, ami egyszerre új és mégis jól ismert, ahol feltöltődhetsz a zsúfolt és idegőrlő hétköznapok után.

 

Az 5 hektáros területen a hotel apartmanok felhőtlen szórakozást és nyugodt kikapcsolódást biztosítanak a természet szerelmeseinek, az aktív kikapcsolódást, kerékpározást, a horgászatot, a vízi vagy hajós programokat kedvelőknek egyaránt. A modern berendezésű és teljesen felszerelt 4 évszakos apartmanok az otthon kényelmét kínálják vendégeinknek, a superior és deluxe apartmanok konyháiban bárki megcsillogtathatja főző tudományát, ha az otthon ízeire vágyik, de természetesen lehetőség van félpanziós vagy teljes ellátásra is csak úgy, mint a’la carte étkezésre a területen található Ring-a-tó Bisztróban és Étteremben.
Emellett minden apartman saját terasszal és parkolóval rendelkezik. A 4 fős Superior és a 2 fős Standard és 2 fős Deluxe apartamanok jelenleg több, mint 100 vendég befogadására alkalmasak egy időben. A Tisza-tó Apartmanpark Hotel éjszakai őrzés-védelemmel ellátott.