Céges csapatépítő rendezvény helyszín - Nem mindennapi csapatépítés a Tisza-tónál

Csapatépítő rendezvényeink során mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget az adrenalindús kenu, kajak, csónak és SUP túráktól kezdve, a kényeztető wellness-élményeken át egészen az izgalmas szabadtéri kalandjátékokig.

A kiskörei Tisza-tó Apartmanpark Hotel Magyarországon egyedülálló módon kínál számos minőségi és élvezetes közösségfejlesztő programot, melyeket kérés esetén egyéni igényekhez is igazítunk a cégek számára. Csapatépítő rendezvényeink során mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget. A kenu, kajak, és csónak túrák mellett számtalan lehetőség közül választhatnak még a munkatársak. Díjmentesen használhatják a Ring-a-tó Strand teljes területét, a wellness részleget, amely jacuzzival, dézsafürdővel, finn és infra szaunákkal, valamint medencével rendelkezik.

Részt vehetnek többek között kerékpártúrákon, tematikus borvacsorákon, íjászati oktatáson, betekintést nyerhetnek a SUP-ozás rejtelmeibe, főzhetnek közösen bográcsban, vagy grillezhetnek, de találhatóak kifejezetten hölgyek számára kialakított programok is, így táncverseny, vagy frissítő gyógy-, lávaköves- és aromaterápiás masszázs. A sportot kedvelő kollégák igénybe vehetik a röplabda, kosárlabda és futball pályáinkat, vagy rendezhetnek egy ping-pong versenyt az erre a célra kialakított helyiségünkben.

Közvetlenül a parton található Beach bárban megkóstolhatják többek között a ház specialitását, a Ring-a-tó koktélt. Az estet pedig mi sem koronázhatja meg méltóbban, mint egy ínycsiklandó vacsora a frissen elkészült közel 100 fő befogadóképességű Ring-a-tó Étteremben, vagy a fedett, de nyitott Ring-a-tó Bisztróban, melyhez a talpalávaló zenét a Ring-a-tó Strand DJ-jei biztosítják.