Horgászat

Gyere horgászni is a Tisza-tóra! Az ország egyik legjobb négyévszakos horgászvízének partján mindent biztosítunk számodra a gondtalan időtöltéshez. 

Ajándékot is tartogatunk számodra – a gyerekednek egyedül az országban – csak a Tisza-tavon – ingyen igényelhetsz horgászjegyet! 2019-től a Tisza-tó igazi Horgász- gyerekparadicsommá változott, hiszen az idén már ajándékba kapják a gyerekek az Állami horgászjegyet és Tisza-tavi területi engedélyt is a Tisza-tó gazdájától, a Sporthorgász Kft-től. Ezzel is hozzá kívánunk járulni, hogy egyre több gyerek próbálja ki a horgászatot, töltsön minél több időt a friss levegőn és a virtuális világ helyett a természet szépségét fedezze fel. S persze abban bízunk, hogy a horgászás közben átélt élmények évről évre visszacsábítja az egész családot a Tisza-tó partjára. Nincs több ilyen tava az országnak, ahol ennyire figyelnek a gyerekekre. Hozzatok ti is magatokkal horgászfelszerelést, vagy legalább egy gombostűt, egy kis cérnát és egy gyufaszálat…

A Tisza-tavi horgász programunk keretében kiemeleten kezeljük a pergető horgászokat. Ha Tisza-tavi horgászatod során eggyé válva a természettel szeretnéd becserkészni a Tisza-tó ragadozóit. 

A Tisza-tó az ország talán legjobb természetes horgászvize. Egy folyó ami áll, egy tó ami folyik, amit patakok táplálnak és aminek a vize csatornákon keresztül folyik el távoli területekre. Egy mesterséges tó, amit birtokába vett a természet. Egy zsilippel kettéosztott meder, ahol a felvíz és az alvíz között akár 10 méteres szintkülönbség is lehet. Több mint 50 féle halfaj, több, mint 127 km2 területen, csatornákkal, szigetekkel, növénytakaróval tagolva, természetvédelmi területekkel tarkítva, minden évszakban izgalmas horgászkalandokat kínálva. 

20 méter körüli gödrök, bedőlt fák, elárasztott mezők, derékba vágott erdők. Nádasok, gyékényesek, védett holtágak, régi folyómedrek és végetlen medencék. Ez a Tisza-tó. Ezernyi búvóhely a 80 kiló fölött harcsák, a 20 kiló fölötti pontyok, a 10 kiló fölötti csukák és süllők számára. Csodálatos compók, mohó balinok lakóhelye ez a táj, ahol életre szóló élményeket találhatnak a finomszerelékes horgászok és a küszöket aprító gyerekek is.

Azok számára, akik a horgászat szerelmesei, a Tisza-tavon ezernyi horgászhely közül választhatnak, – természetesen horgászengedéllyel.

 

Ha nem tudsz napokat rászánni arra, hogy felkutasd a halak nyomait a mederben, ha nincs saját csónakod vagy nincs házad a Tisza- tó partján – mi mindent biztosítunk számodra, hogy csak az élményre kelljen figyelned.

Kapásból a legjobb… – Mi felkészültünk arra, hogy ha csak kevés időd van kedvenc hobbidra, vagy ha távoli településről érkezel hozzánk, akkor se legyél esélytelen. 

Kényelmesen szeretnél hódolni a szenvedélyednek? Válaszd a vezetett horgásztúráinkat! A teljes szervezés gondját levesszük a válladról, neked csak arra kell figyelned, hogy minden gondodat az autódban hagyd. Beszerezzük a területi engedélyeket, lefoglaljuk a szállásodat, biztosítjuk az étkezésedet, és az igényeidnek megfelelő csónakot. Ha igényled biztosítunk számodra horgászvezetőt is.